Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зрада у волонтерському русі: мільйон гривень для ЗСУ зник без сліду

korabelov.info

Зрада у волонтерському русі: мільйон гривень для ЗСУ зник без сліду

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка під виглядом допомоги Збройним Силам України (ЗСУ), привласнила майже 1 мільйон гривень благодійних внесків. Вона виступала як адміністраторка популярного Телеграм-каналу в Нікополі, використовуючи його для збору коштів нібито на потреби українських військових.

Згідно з повідомленням пресслужби Офісу Генерального прокурора, зловмисниця організовувала фінансові збори, зазначаючи реквізити власних банківських карток для переказу грошей на спорядження, транспортні засоби та квадрокоптери для армії. Проте зібрані кошти жінка використовувала на особисті потреби, внаслідок чого за півроку незаконно набула майже мільйон гривень.

Під час обшуків у домівці підозрюваної, правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільний телефон та грошові кошти. Їй офіційно повідомлено про підозру у зловживанні благодійними пожертвами під час воєнного стану за частиною 3 статті 201-2 Кримінального кодексу України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024