Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Nissan представив позашляхову версію Patrol Warrior

newsyou.info

Nissan представив позашляхову версію Patrol Warrior

Актуальний Nissan Patrol шостого покоління було представлено більше 13 років тому. Позашляховик під кодовою назвою «Y62» отримав перший фейсліфтинг у середині 2014 року, перш ніж знову оновитись у 2019 році.

Незважаючи на те, що продуктивна версія Nismo існує вже багато років, лише зараз рамний позашляховик отримав жорсткішу всюдихідну похідну. Комплектація називається «Warrior» і дебютувала цього тижня в Австралії.

Приєднавшись до Navara Warrior на австралійському ринку, вдосконалений Patrol отримав пластикове покриття колісних арок.

Позашляховик також на 50 міліметрів вищий за звичайний варіант на унікальних 18-дюймових двоколірних дисках, обтягнутих шинами Yokohama Geolander A/T. Новий Patrol Warrior отримав бічний вихлоп і ряд глянцевих чорних акцентів замість хромованої накладки.

За допомогою лінійки Warrior Nissan хоче імітувати портфоліо Raptor від Ford, але, на жаль, немає додаткової потужності. Безнаддувний 5,6-літровий двигун V8 все ще видає 400 к.с. (298 кіловат) і 560 Нм крутного моменту, як і звичайний Patrol (AU-spec). Вищезгаданий Nismo, доступний на Близькому Сході, має 428 к.с.

Ще одне розчарування — всередині, де Patrol Warrior зберіг старий дизайн приладової панелі, хоча другий рестайлінг, запущений чотири роки тому на інших ринках, приніс компонування з двома екранами. У Сполучених Штатах споріднена Armada другого покоління отримала більш сучасну приладову панель 2021 модельного року. Всередині є деякі зміни, оскільки дерев’яні акценти поступилися місцем чорному пластику та алькантарі, але нічого особливого.

Продаж Patrol Warrior в Австралії планується наприкінці цього року. Як і звичайну модель, її збирають у Японії, але потім доставляють до Мельбурна, де Premcar модифікує її до специфікації Warrior. Такі ж дії відбуваються з Navara Warrior.

motorcar.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024

Другие новости

Больше новостей