Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Нові факти про оновлену Tesla Model 3: вона отримає нове рульове колесо

newsyou.info

Нові факти про оновлену Tesla Model 3: вона отримає нове рульове колесо

Про рестайлінг Tesla Model 3 говорять багато, але поки що фактів вкрай мало. Однак днями з’явилися перші шпигунські знімки інтер’єру моделі. І там можна побачити нову цікаву деталь.

Нова Tesla Model 3 під кодовою назвою Highland дебютує в другій половині року. Наразі передсерійні екземпляри були помічені на дорогах загального користування, але завжди з сильним камуфляжем, який ніколи не давав змоги зрозуміти реальні зміни.

Однак на фотографії, опублікованій в мережі, ми бачимо приклад нової Tesla Model 3 з панеллю приладів, обтягнутою тканиною, і рульовим колесом. Воно сильно відрізняється від нинішнього. Залишається з трьома спицями, причому нижня тепер має “дірки” в центральній частині. Воно чимось нагадує елемент у більших Model S і Model X.

Елементи управління, розташовані на спицях, також змінилися: вони включають кнопки “примусового торкання” – як на знаменитому кермовому колесі-штурвалу – які замінюють традиційні важелі та також використовуються для покажчиків повороту і для управління звичайними функціями.

Крім Model 3, нагадуємо, що Tesla працює над оновленням пропозиції новими моделями та іншими рестайлінгами. По-перше, готується до виробництва електричний пікап Cybertruck, поставки якого почнуться з кінця року.

Потім Ілон Маск і соратники задумалися про рестайлінг Model Y. Проект отримав назву “Проект Juniper”, і очікується, що він дебютує до кінця 2024 року. Серед найбільш очікуваних нововведень, крім тих, що пов’язані з естетикою, стосуються нових методів виробництва, які повинні зробити електричний позашляховик менш дорогим.

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024