Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

VS Energy перечислила на нужды обороны Украины 92,8 млн гривен на нужды обороны Украины

ukranews.com

VS Energy перечислила на нужды обороны Украины 92,8 млн гривен на нужды обороны Украины

"Наші українські компанії та я особисто продовжуємо допомагати Силам оборони України, місцевим органам влади, співробітникам, які служитимуть, та батьківщинам героїв, які загинули на війні", – повідомив Віліс Дамбінс, один з акціонерів групи компаній VS Energy.

“Наші обленерго працюють у надскладних умовах, коли ми маємо обмежені фінансові та технологічні можливості з ремонту та відновлення. Крім того, щодня враг обстрілює Херсон та область, руйнуючи енергетичну інфраструктуру. працівникам наших компаній у всіх регіонах присутності за повсякденну непросту роботу, за сміливість та сумлінність!" ¬– наголосив Віліс Дамбінс.

"ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" об'єднує в єдиній системі управління п'ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу: "Херсонобленерго", "Житоміробленерго", "Кіровоградобленерго", "Чернівціобленерго" та "Рівнеобленерго".

З 2014 року акціонерами "ВС Енерджі Інтернейшнл Україна" є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

Акціонери та менеджери компанії мають чітку патріотичну позицію, підтримуючи державність, суверенитет та демократичне розвиток суспільства та економіки України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
21 мая 2024