Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

NIX тримає лідерство: українська ІТ-команда знов у топ-100 аутсорсерів світу

newssky.com.ua

NIX тримає лідерство: українська ІТ-команда знов у топ-100 аутсорсерів світу

Ілюстративне фото

International Association of Outsourcing Professionals щороку складає список The Global Outsourcing 100. Міжнародне журі оцінює зростання ІТ-команд, отримані за рік нагороди, відгуки клієнтів, інноваційність рішень та рівень соціальної відповідальності.

Цьогоріч кількість українських компаній у списку ІАОР зросла. Йдеться про 15 компаній з офісами розробки в Україні. У 2023 році їх налічувалось 13. Традиційно серед вітчизняних айтівців відзначили NIX.

Анна Воробйова, Head of Business Development в NIX: «Бути котрий рік поспіль серед кращих IT-вендорів світу — важлива відзнака для нас. Ми вдячні незалежним експертам IAOP, які високо оцінили нашу діяльність. Це дає більше впевненості, що ми на правильному шляху. А також мотивує розширювати портфель проєктів та знайомити ще більше клієнтів із нашими рішеннями».

Наразі NIX працюють над понад 200 бізнес-кейсами у понад 12 галузях. Серед них — HealthCare, FinTech, EdTech, фармацевтика, логістика тощо. Фахівці постійно вдосконалюють діючі продукти та сервіси й розвиваються в нових напрямах. Зокрема, продовжують розробку рішень на основі visionOS від Apple.

Разом із новими напрямами роботи, зростає і кількість представництв NIX у світі. Щоб бути ближчими до клієнтів, минулого року NIX відкрив нову локацію в Бостоні, США.

Анна Воробйова, Head of Business Development в NIX: «З кожним проєктом ми робимо все можливе, щоби покращити послуги NIX та зробити кожного клієнта щасливішим. Завдяки такому підходу до нас повертається 68% замовників. Це вже суттєвий показник, але ми не зупиняємось на досягнутому».

Хто може потрапити до The Global Outsourcing 100?

Міжнародна асоціація IAOP з 2006 року досліджує ринок аутсорсингу. Подати заявку на участь можуть команди, які надають аутсорсингові послуги у сфері ІТ, нерухомості, HR-управління, фінансів та банківської справи, виробництва.

Читайте також на Newssky «Україна підписала з Євросоюзом угоду про боротьбу з шахрайством» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024