Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зернова угода: в ОК «Південь» пояснили причину вранішньої атаки на Кримський міст

dilova.com.ua

Зернова угода: в ОК «Південь» пояснили причину вранішньої атаки на Кримський міст

У ОК «Південь» вважають, що вибух може бути «російською провокацією» напередодні завершення зернової угоди (дія угоди закінчується сьогодні).

«При тих безпрецедентних заходах безпеки, які вживали довгий час росіяни навколо Кримського мосту, вони, ймовірно, контролювали всю цю ситуацію і далі розгортається вона за запрограмованим ними ж сценарієм», — заявила в ефірі ТБ спікер ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Також, на її думку, рекомендації влади РФ їхати до Криму сухопутним маршрутом через Запорізьку та Донецьку області можуть бути спрямовані на те, щоб збільшити кількість людей у цих регіонах та звинувачувати ЗСУ у порушенні правил ведення війни під час контрнаступу.

На Кримському мосту рано-вранці пролунав вибух. «Влада» Криму говорить про НП у районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю, не уточнюючи, що саме сталося.

Але очевидці, судячи з інформації в Мережі, повідомляють, що стався саме вибух, над мостом здіймався дим. За даними Tg-каналів, загинула сімейна пара зі Старого Осколу Білгородської області, їх 14-річну доньку поранено.

Залізничний та автомобільний рух відновлено.

«Глава Криму» Аксьонов загрожує «ударами по центрах ухвалення рішень» в Україні та закликає взяти під контроль Херсон, Одесу, Миколаїв.

У СБУ на все, що відбувається, відреагували віршами.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО в телеграм-каналі Ділової Одеси

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024