Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Бісексуальний MELOVIN розійшовся з партнеркою по "Танцях з зірками" Русіною та зізнався, як вона ставилася до його орієнтації

uainfo.org

Бісексуальний MELOVIN розійшовся з партнеркою по Танцях з зірками Русіною та зізнався, як вона ставилася до його орієнтації

Відомий український співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) зізнався, що його роман з партнеркою по "Танцях з зірками" Лізою Русіною закінчився. Наразі серце артиста вільне і про потенційного партнера він не замислюється.

З колишньою музикант спілкується рідко. Про це він розповів на інтервʼю YouTube-каналу "Розмова", передає Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Про стосунки Бочарова та Русіної почали говорити ще 2021 року, але зірки не одразу підтвердили свій роман. Про розставання вони також публічно не говорили. Як зʼясувалося, романтична історія тривала недовго.

"У нас був роман. Закрутився. Зараз ні. Ми дуже мало спілкуємося", – сказав артист, додавши, що бути "вільним птахом" йому подобається.

Читайте також: Пакистанські ЗМІ заявили, що Камалія таємно вийшла заміж за відомого артиста: співачка відреагувала на "сенсацію"

На запитання про ставлення Русіної до бісексуальності партнера артист відповів неоднозначно.

"Там теж різне бувало. Ось. Я так думаю. Я не знаю, свічку не тримав. Вона казала: "Мені байдуже абсолютно", – поділився MELOVIN.

Співак також запевнив, що під час війни не хоче думати, хто буде його наступним партнером – чоловік чи жінка. За словами зірки, він не замислюється про те, з ким у майбутньому хоче бути, а просто радіє, коли в його житті зʼявляється романтичне захоплення.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024