Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Її народила сурогатна мати та покинули біологічні батьки зі США. Власник репродуктивної клініки каже: «Брізі – це мій гріх»

autogid.top

Її народила сурогатна мати та покинули біологічні батьки зі США. Власник репродуктивної клініки каже: «Брізі – це мій гріх»

Вперше про Бріджит Розслідування привело австралійців до репродуктивної клініки Biotexcom. Саме тієї, де через пандемію Австралійським журналістам власник клініки Однак рік по тому під час інтерв’ю Радіо Свобода визнав, що вона – біологічна дитина його клієнтів. – Ця дівчинка ваша чи не ваша? Як насправді? – Моя, моя, ми тоді злякалися дуже сильно, ми думали, що американці заберуть, ми думали, що це питання ми вирішимо. Це мій гріх, Брізі – це мій гріх. Ми з американцями намагалися списуватися, помилка була моя в тупості, мені тоді треба було іти в американське посольство. Я не знав, що американці в таких випадках реєструють насильно батьків. Я не хотів воювати з громадянами США, але коли я
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024