Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ТОП-6 безкоштовних додатків, які тренують щастя

womo.ua

ТОП-6 безкоштовних додатків, які тренують щастя

Зазвичай гаджети звинувачують у тому, що вони нас відволікають від важливих справ, відводять у віртуальні світи й уявні спільноти, і треба б від них відмовитися або радикально обмежити час їхнього використання. Винні, звичайно, не самі технології, а те, навіщо ми їх використовуємо. Пропонуємо вашій увазі корисні застосунки для заспокоєння, медитації та практики усвідомленості — майндфулнес.

Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.

Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги

Читайте також: Топ-5 мобільних застосунків для боротьби зі стресом та тривожністю

Calm — безкоштовний застосунок, у якому користувачі можуть обирати фон і звуки (сонячне морське узбережжя, наприклад), встановлювати таймер і розслаблятися. Програма пропонує також «7 кроків до спокою» — підручник для початківців медитації. Доступний для iPhone та Android.

Медитація для скептиків стане абсолютним задоволенням із застосунком 10% Happier. На 10% щасливішими вам допоможуть стати ведучі, які допоможуть вам практикувати майндфулнес і навчать медитувати.

Це не лише зручний і функціональний таймер для медитації — ви можете слухати сотні медитацій різними мовами з кваліфікованими ведучими. Обирайте мову, яка найбільше вам підходить, заводьте однодумців і медитуйте. Завантажуйте в AppStore або Google Play.

Stop, Breathe & Think пропонує вам вивчити основи медитації в основних варіантах: майндфулнес-медитація, медитація любові та добра, практика боді-скан. Застосунок ідеально підходить для коротких сеансів на роботі та більш тривалих занять вдома. Безприбуткова організація Tools for Peace спочатку створила цей застосунок для учнів і вчителів задля програм із розвитку доброти та співпереживання. Доступний для iPhone та Android.

Читайте також: Три українки отримали Міжнародну дитячу премію миру за розроблення застосунків для дітей-біженців

Цікавий застосунок Mind Machine, який пропонує використовувати під час медитації ті звуки, кольори та установки, що вилікують ваше тіло та ваш дух.

Mindfulness Training App створило найвпливовіше видавництво з медитації Sounds True. У цьому застосунку навчати усвідомленості вас будуть найкращі викладачі, включно з такими як Джон Кабат-Цинн, творець програми «Зменшення стресу завдяки усвідомленості», Джек Корнфілд, Тара Брач, та інші. Цей застосунок дуже підходить для новачків. У застосунку є екстраконтент у вигляді лекцій про мистецтво майндфулнес, нейропластичність і щастя.

Читайте також:

Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024