Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Вперше за 10 років. Жіноча збірна України з гандболу вийшла на Чемпіонат Європи

womo.ua

Вперше за 10 років. Жіноча збірна України з гандболу вийшла на Чемпіонат Європи

Українські гандболістки вперше за останні десять років будуть змагатися у фінальній стадії Чемпіонат Європи-2024. Національна збірна оформила перепустку на турнір за підсумками відбіркового матчу проти Словаччини.

Щодня ми працюємо на інфофронті, виствілюючи подвиги українських жінок та впливаючи на світову спільноту інформаційно.

Ми просимо нас підтримати, аби ми й надалі могли виконувати нашу місію на шляху до української перемоги

У кваліфікації на Євро-2024 суперницями наших спортсменок стали збірні Німеччини, Словаччини та Ізраїлю. У перших п’яти турах українки здобули три перемоги. Вони двічі перемогли Ізраїль і виграли та зіграли внічию у матчах проти Словаччини. Проте поступилися Німеччині, яка в підсумку перемогла у групі.

«Збірна України вийшла на Євро-2024. По ходу останнього матчу відбірного турніру проти Словаччини наша команда поступалась з різницею у п’ять голів, але ніколи не припиняла боротися та вірити в себе. Зрештою українки вирвали нічийний результат 25:25!», — зазначили у Федерації гандболу України.

Фото: Федерація гандболу України

У турнірній таблиці українки посіли друге місце у відбірковій групі та кваліфікувались до фінальної стадії Євро-2024.

Чемпіонат Європи з гандболу відбудеться з 28 листопада до 15 грудня в Австрії, Угорщині та Швейцарії. У ньому візьмуть участь збірні 24 країн. Найкращим результатом українських гандболісток стало «срібло» у 2000 році.

Читайте також: Уперше за 14 років: жіноча збірна України з гандболу пробилась на ЧС

Долучайтесь до нашихх соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024