Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Періс Ґілтон стала мамою другої дитини і назвала незвичайне імя малечі

tvoymalysh.com.ua

Періс Ґілтон стала мамою другої дитини і назвала незвичайне імя малечі

На фото, яке опублікувала Періс сьогодні вранці, вона показала маленький рожевий костюмчик, дитячі сонцезахисні окуляри і плетену іграшку та написала дуже лаконічно: «Вдячна за мою маленьку дівчинку».

На костюмчику написано ім’я малечі – Лондон. До речі, ще на початку року року світська левиця говорила журналістам, що саме так назве дитину, якщо матиме донечку: «Насправді я вибирала це ім’я вже давно, напевно більше 10 років. Я завжди хотіла назвати дочку Лондон. Мені подобається це ім’я»

Коли саме народилася дівчинка і яким чином вона з’явилась на світ, достеменно не відомо, але журналісти вважають, що її виносила для Гілтон сурогатна мама, як і її сина Фенікса, якому ще не виповнилося і року.

Новину про народження доньки Періс підтвердила у своєму ТікТоці. У роликувона питає у своїх племінника та племінниці, «Друзі, ви в захваті від свого нового кузена?»«У вас двоє дітей?» — запитали вони. «У мене двоє дітей», — відповіла Гілтон

Нагадаємо, американська фотомодель, акторка, співачка, благодійниця, світська левиця, спадкоємиця сімейного бізнесу —мережі готелів і курортів Hilton 42-річна Періс Гілтон одружилась із бізнесменом та письменником Картером Реумом після двох років спільного життя. У листопаді 2021-го у маєтку Бель-Ейр відбулося триденне весілля. В січні 2023 року Періс Ґілтон повідомила про народження первістка – хлопчика, якого назвала Феніксом.

Вітаємо з народженням донечки!

Фото: instagram.com/parishilton

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024