Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ведуча Наталія Островська народила первістка! Перше фото маляти

tvoymalysh.com.ua

Ведуча Наталія Островська народила первістка! Перше фото маляти

Наталія стала мамою в п’ятницю, 17 листопада, і в неї народилася донечка, ім’я якої вона поки не називає. В першому дописі у Instagram в ролі мами Наталя сповістила вагу та зріст донечки, а також подякувала лікарям київського приватного пологового будинку, в якому народила малечу.

«Наш Всесвіт.3760 г.54 см.Я безмежно дякую команді лікарів під керівництвом Ткаченко Оксани Віталіївни. Вони зробили все, аби цей день захотілося повторити»

Щасливу матусю вже привітали колеги і друзі – Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, Ольга Сумська, Анатолій Анатоліч та безліч підписників.

Нагадаємо, українська ведуча Наталія Островська сповістила про свою вагітність влітку, а після цього започаткувала влог «Вагітна у ТСН», мета якого не просто розповісти про перебіг своєї вагтності, а допомогти жінкам при надії дізнатися важливу, а головне достовірну, інформацію. На своєму каналі Наталія спілкується зі спеціалістами – лікарями, дієтологами, психологами, які відповідають на питання, які турбують всіх жінок, що готуються стати мамою.

Наталія працювала, як і планувала, доки дозволяв її стан здоров’я, а на 7-му місяці вагітності навіть полетіла до США, де взяла участь у благодійному вечорі на підтримку України.

Вітаємо Наталію з народженням донечки!

Фото: instagram.com/nataliostrovska

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
28 апреля 2024