Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни розпочали новий етап наступальних дій: начальник Харківської ОВА — про оперативну ситуацію в регіоні

newsroom.kh.ua

Росіяни розпочали новий етап наступальних дій: начальник Харківської ОВА — про оперативну ситуацію в регіоні

Російські військові продовжують обстрілювати цивільних мешканців Харківщини, а також розпочали новий етап наступальних дій на північному напрямку області. Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів у ефірі “Єдиних новин”.

За словами Синєгубова, українські бойові бригади зустріли противника вогнем. На Куп’янському напрямку відбито 17 атак, втрат територій не допущено. Тривають важкі бої у прикордонні Харківщини (на відстані 1-2 км від кордону з РФ).

Водночас ворожі ДРГ можуть заїжджати на українські території, але отримують відсіч від українських захисників. Для Харкова наземної загрози немає, ворожого наступального потенціалу наразі не вистачає.

Із огляду на терористичні дії щодо цивільного населення на Вовчанському та Липецькому напрямку, влада наполегливо просить місцевих жителів евакуюватися. Бажаючих виїхати проконсультують за номером 0-800-33-92-91 і нададуть супровід. Наразі евакуювали 449 мешканців Чугуївського району, 25 – Харківського, 4 – Богодухівського. Ще 29 громадян евакуювали волонтери.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024