Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Олексій Власов, начальник окупаційного відділу культури Каховки на Херсонщині, про якого писав ЦЖР, отримав від СБУ підозру

khersondaily.com

 Олексій Власов, начальник окупаційного відділу культури Каховки на Херсонщині, про якого писав ЦЖР, отримав від СБУ підозру

Олексій Власов, начальник окупаційного відділу культури Каховки на Херсонщині, про якого писав ЦЖР, отримав від СБУ підозру

50-річний Олексій Власов з Каховки, який в серпні 2022 року очолив відділ культури окупаційної адміністрації міста, отримав від СБУ заочну підозру в колабораційній діяльності. Першим про його злочин повідомляв

Центр журналістських розслідувань

.

Про це йдеться в оприлюдненій

підозрі

.

Слідчі встановили, що 50-річний

Власов Олексій Петрович

з Каховки наприкінці серпня 2022 року добровільно очолив відділ культури в окупаційній адміністрації міста. Остання в ті часи у росіян мала дві назви: «Каховська військово-цивільна адміністрація» і «тимчасова адміністрація Каховського району».

Першим про перехід Олексія Власова на бік ворога на початку вересня 2022 року

писав ЦЖР

. Тоді його посада називалась так: «директор отдела культуры города Каховка». Звідки він взявся, в місті не знали. Принаймні, в сфері культури його ніхто ніколи не бачив.

Згодом з’ясувалось, що раніше Олексій Власов займався будівельними і зварювальними роботами.

До Власова за культуру в Каховці у окупантів «відповіда​ла» продавчиня взуття Ірина Махньова. Однак невдовзі росіяни ви​гнали її з роботи.

За скоєний злочин Олексію Власову СБУ заочно повідомила підозру в колабораційній діяльності за ч.5 ст.111-1 КК України. Йому світить від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв ЦЖР, 14 з 22 викладачів Каховської школи мист​ецтв виявились зрадниками. Вони активно ​співпрацюють з російськими окупантами і примушували батьків віддавати їм на «навчання» своїх дітей. Зокрема, з перших місяців повномасштабної війни співпрацює з окупантами тодішня законна в.о. керівника школи мистецтв Анна Богінська.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024