Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Китай попередив, що вживатиме заходів для захисту своїх компаній у відповідь на санкції США

rusjev.com

Китай попередив, що вживатиме заходів для захисту своїх компаній у відповідь на санкції США

У міністерстві закордонних справ Китаю заявили, що держава вживатиме заходів для захисту своїх компаній у відповідь на американські санкції, що були введені проти підприємств, які допомагають РФ купувати зброю

Таку заяву AFP

надав

речник МЗС Китаю.

За словами представника китайського міністерства закордонних справ, Пекін не є «ні творцем, ні стороною» повномасштабної війни РФ проти України та має право розвивати торговельні відносини з усіма країнами, зокрема з Росією.

Він додав, що КНР закликає Штати «припинити оббріхувати й стримувати Китай та припинити безглузде застосування незаконних і односторонніх санкцій».

«Китай вживатиме всіх необхідних заходів для рішучого захисту законних прав та інтересів китайських компаній», – заявив речник.

Також представник зовнішньополітичного відомства зазначив, що Китай завжди був проти застосування США «незаконних і односторонніх санкцій проти китайських підприємств і здійснення «юрисдикції довгого пальця».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024