Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українські військові відбили 10 атак росіян на Куп’янському напрямку

newsroom.kh.ua

Українські військові відбили 10 атак росіян на Куп’янському напрямку

Минулох доби на Куп’янському напрямку українські захисники відбили атаки ворога в районах Кислівки, Берестового Харківської області і Стельмахівка Луганської області. Про це сьогодні зранку повідомили в Генштабі ЗСУ.

На Лиманському напрямку ворог провів 20 атак в районах Дружелюбівки Харківської області, Макіївки, Серебрянського лісництва Луганської області, а також Торського, Тернів і Зарічного Донецької області.

Росіяни “пожвавішали” на Куп’янському напрямку — військовий оглядач

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили 26 атак в районах Білогорівки Луганської області, Верхньокам’янського, Нового, Миколаївки, Виїмки, Спірного, Іванівського і Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку відбили понад 30 атак в районах Очеретиного, Уманського, Невельського, Кераміка, Бердичів і Нетайлового Донецької області.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024