Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Місто страху та горя: росіяни вчергове брешуть про життя в Херсоні

khersondaily.com

 Місто страху та горя: росіяни вчергове брешуть про життя в Херсоні

Місто страху та горя: росіяни вчергове брешуть про життя в Херсоні

Російські пропагандисти відчайдушно намагаються зобразити “тяжке та нещасне” життя херсонців у звільненому місті. Раз по раз на інформаційних ресурсах окупантів з’являються відповідні публікації, в яких люди, що знаходяться у сотнях якщо не тисячах кілометрах від міста, намагаються розповідати “правду” про Херсон. Здебільшого всі наративи росіян зводяться до одного – на правобережжі області панує “страх і горе”, люди п’ють воду з калюж і ось-ось мають початись “голодні бунти”. Звичайно, всі ці інформаційні “вкиди” є цілковитою брехнею.

Про це повідомляють кореспонденти

“IPC-Південь”

з посиланням на російські джерела.

Мирні жителі Херсона виживають як можуть, намагаючись без нагальної потреби не виходити на вулицю. Місто наповнили численні озброєні люди, які пиячать, бешкетують і ніде за себе не платять. Херсон має серйозні проблеми з продуктами та ліками, часто відсутні електрика, газ і вода. Закордонна гуманітарна допомога розкрадається та не доходить до населення. Чоловіків призовного віку затримують просто на вулицях”,

– зазначає так званий “сенатор” від Херсонської області Ігор Кастюкевич.

“Сенатор” переповідає класичні фейки російської пропаганди, які, зокрема, спрямовані на дискредитацію українських військових. Ніяких доказів своїм словам Кастюкевич звичайно, не наводить. Хоча в одному пропагандист не збрехав: херсонці й справді без потреби не виходять на вулиці й у місті часом бувають проблеми з електрикою. Причиною цього, щоправда, є самі ж співвітчизники Кастюкевича, що вже пів року невпинно обстрілюють місто з лівого берега Дніпра.

var lastCheck = new Date();

var caffeineSendDrip = function () {

var ajax = window.XMLHttpRequest

? new XMLHttpRequest

: new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');

ajax.onreadystatechange = function () {

if (ajax.readyState === 4 && ajax.status === 204) {

lastCheck = new Date();

}

};

ajax.open('GET', '/genealabs/laravel-caffeine/drip');

ajax.setRequestHeader('X-Requested-With', 'XMLHttpRequest');

ajax.send();

};

setInterval(function () {

caffeineSendDrip();

}, 1800000);

if (2000 > 0) {

setInterval(function () {

if (new Date() - lastCheck >= 7082000) {

location.reload(true);

}

}, 2000);

}

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024