Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Зенітно-ракетні комплекси та системи ППО: у розвідці розповіли про втрати росіян після удару по аеродрому в Джанкої

newsroom.kh.ua

Зенітно-ракетні комплекси та системи ППО: у розвідці розповіли про втрати росіян після удару по аеродрому в Джанкої

Учора, 17 квітня, внаслідок успішної операції Збройних Сил України на військовому аеродромі міста Джанкой у тимчасово окупованому Криму було знищено або критично пошкоджено цілу низку військової техніки росіян, зокрема ● 4 пускові установки ЗРК С-400;● 3 радіолокаційні станції;● пункт управління засобами ППО;● апаратура спостереження за повітряним простором “Фундамент-М»”.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України. Такрож зазначається, що кількість уражених або знищених об’єктів авіації ворога та чисельність втрат серед особового складу російської окупаційної армії уточнюється.

Про російський “Фундамент-М” відомо небагато. За даними Defense Express, це автоматизована система управління для підрозділів протиповітряної оборони. Раніше росіяни заявляли, що цей “аналоговнєт” здатен управляти роботою цілого зенітно-ракетного полку, зокрема, під час відбиття масованої атаки з використанням крилатих та балістичних ракет. Але судячи з ураження цієї апаратури під час удару по Джанкою, вона виявилася нездатною впоратись із головним завданням – забезпечити російським окупантам відбиття ракетної атаки.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024