Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"30 шагов" Независимости. 2011-й - Арабская весна, тюрьма для Тимошенко, "Свобода" против коммунистов и валюта по паспорту

unian.ua

30 шагов Независимости. 2011-й - Арабская весна, тюрьма для Тимошенко, Свобода против коммунистов и валюта по паспорту

Не встигли озирнутися, а цього року зустрінемо тридцяту річницю Незалежності України. Який шлях українці пройшли з моменту проголошення Незалежності й до сьогодні? Чим запам’ятався 2011-й рік та як це – починати з нуля в новій, власній державі? *«30 років – 30 кроків Незалежності» - спецпроект ТСН.Тижня, який розповідає, як і чим українці жили від буремного 1991-го і донині. Туніс мав всі шанси стати другим Єгиптом для українських туристів. Тисячі мандрівників уже переймалися раннім бронюванням на пляжі цієї північно-африканської країни. Аж раптом у 2011 році - новина про самоспалення нікому невідомого 26-літнього торговця фруктами… Поліція конфіскувала у нього товар та електронні ваги.
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
26 апреля 2024