Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"У меня нет возможности что-то арендовать". Нардеп Вирастюк заявил, что после развода выселит жену и детей из его квартиры в центре Киева

gordonua.com

У меня нет возможности что-то арендовать. Нардеп Вирастюк заявил, что после развода выселит жену и детей из его квартиры в центре Киева

Нардеп від "Слуги народу", стронгмен Василь Вірастюк після розлучення має намір виселити зі своєї чотирикімнатної квартири площею 120 м², розташованої майже в самому центрі Києва, другу дружину і їхніх двох синів – 16-річного Олега й восьмирічного Олександра. Про це він заявив в інтерв'ю, 15 квітня опублікованому на YouTube-каналі Слави Дьоміна.

"Я зараз не в тому статусі, щоб попросити її виїхати, але, коли ми не матимемо цього статусу, я, звісно, попрошу її з'їхати із цієї квартири. Вона з'їжджатиме з дітьми, звісно", – сказав Вірастюк.

За словами спортсмена, завершальне засідання суду у справі про їхнє розлучення планували на 28 січня, але через повітряні тривоги воно не відбулося, а нової дати засідання поки не призначили. На запитання, куди може переїхати друга дружина та їхні двоє синів, Вірастюк заявив, що в них є "багато альтернативи", а цю квартиру він придбав ще до другого шлюбу.

"За свою спортивну кар'єру я заробив достатньо й маю кілька квартир. Варіантів кілька. По-перше, це її квартира на Лівому березі, також немаленька – трикімнатна, 109 м². [По-друге], наше спільне майно, набуте у шлюбі, – це двокімнатна квартира, дві однокімнатні квартири. [По-третє], квартира, подарована їй мамою, двокімнатна", – перерахував він.

На запитання, чому дружина не хоче з'їжджати з його квартири, спортсмен заявив, що вона розташована у зручному місці.

"Фактично центр міста, дуже недалеко по локаціях – школа, тренування. Уже так звикли", – пояснив він.

"А тобі чому принципово, щоб саме вона з'їхала саме із цієї квартири?" – уточнив Дьомін.

"А куди я подінуся? Мені моя квартира подобається й абсолютно підходить", – відповів він.

Вірастюк додав, що, попри процес розлучення, часто приїжджає в цю квартиру і живе в окремій кімнаті.

"Це моя квартира, на яку дружина не може претендувати, тому що вона була куплена ще під час мого першого шлюбу, – резюмував він. – А я не маю можливості, приїжджаючи в Київ, щось орендувати. Тому я приїжджаю до себе у квартиру. Просто живу в іншій кімнаті", – пояснив він.

Вірастюк зазначив, що його старший син від першого шлюбу – 20-річний Адам, живе й працює в Івано-Франківську.

У цьому самому інтерв'ю стронгмен розповів, що зраджував дружину з жінкою на ім'я Ірина, з якою познайомився 2019 року в ресторані. За словами Вірастюка, романтичні стосунки між ними виникли після лютого 2022 року. Дев'ять місяців тому в них народився син. Нова обраниця 49-річного Вірастюка молодша за нього на 11 років. Розповідаючи про свій другий шлюб, спортсмен зізнався, що не був щасливим у цих стосунках.

За словами спортсмена, він виплачує другій дружині аліменти на дітей у розмірі 16 тис. грн. Офіційно вони досі одружені.

Вірастюк є рекордсменом "Книги рекордів України". У червні 2020 року спортсмену зробили операцію – йому провели протезування "кульшової опори" на правій нозі. 24 серпня, у день 29-ї річниці незалежності України, Вірастюку надали звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту.

Перша дружина Вірастюка Світлана загинула 2006 року в Туреччині. У шлюбі з нею у спортсмена народився син Адам (2003).

2007 року він одружився вдруге. З дружиною Інною Вірастюк познайомився в автомобільному заторі. У цьому шлюбі в нього народилося двоє синів – Олег (2008) та Олександр (2016). У вересні 2023 року він повідомив, що розлучається з дружиною.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024