Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Зупиняюся, де треба мені, а не де ти мигалку показав": маршрутник нахамив і ледь не збив патрульного у Рубіжному (відео)

glavpost.ua

Зупиняюся, де треба мені, а не де ти мигалку показав: маршрутник нахамив і ледь не збив патрульного у Рубіжному (відео)

У Рубіжному Луганської області затримали маршрутника, який нахамив патрульному. Облаявши правоохоронця, водій маршрутного таксі різко рушив з місця, ледь не збивши стража порядку. Відео інциденту виклали у телеграм-каналі "Вартові Еспресо". Зазначається, що патрульні зупинили водія через порушення карантинного режиму - він перевозив пасажирів без засобів індивідуального захисту. Натомість, керманич маршрутки заходився обурюватися. "Я кожного дня їзджу з людьми і я зупиняюся там, де потрібно мені, а не там, де ти, б****, мигалку показав", - сказав патрульному водій. Правоохоронець закликав чоловіка заспокоїтися, а той натиснув на газ і зірвався з місця. Патрульний намагався зупинити порушник
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
25 апреля 2024