Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В “Укренерго” попереджають про фейкові “графіки відключень світла”

mig.com.ua

В “Укренерго” попереджають про фейкові “графіки відключень світла”

Шахраї користуються погіршенням стану української енергосистеми й публікують придумані ними графіки відключень світла нібито від імені Національної енергетичної компанії “Укренерго”.

В “Укренерго” попереджають про чергову спробу шахраїв ввести в оману українців, використовуючи логотип та назву компанії.

Зловмисники розповсюджують через телеграм-канали повідомлення про графіки відключення електроенергії в різних містах України.

Є там і інформація про нібито впровадження графіків відключення світла у Запорізькій області.“Укренерго” наголошує, що усі повідомлення, що містять таку інформацію від імені компанії, є фейковими та мають на меті дезінформувати населення.

“Укренерго не публікує жодних графіків. Актуальну інформацію про енергопостачання ви можете відстежувати на офіційному сайті вашого обленерго чи у вашому особистому кабінеті споживача”, – йдеться у заяві держкомпанії.

Енергетики закликають українців бути пильними та не довіряти неперевіреним джерелам.

Нагадаємо, дійсно, через значний дефіцит електроенергії, який виник на тлі постійних російських атак, нині у Запорізькій області такі графіки діють, але лише для промисловості.

Також є тимчасові відключення побутових споживачів через ремонтні роботи, однак графіків відключення світла для населення, немає.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024