Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Покровська громада простилася з Дмитром Лисенком, який загинув під час виконання бойового завдання 1 травня

donbass-today.com

Покровська громада простилася з Дмитром Лисенком, який загинув під час виконання бойового завдання 1 травня

Покровська громада простилася з Дмитром Лисенком, який загинув під час виконання бойового завдання 1 травня. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Дмитро служив у 2-му відділенні безпілотних авіаційних комплексів взводу розвідки та корегування роти ударних БАК. Провести Героя в останню путь та висловити співчуття його рідним та близьким на центральне кладовище Покровська прийшли керівники Покровської МВА, члени громадської та молодіжної рад, побратими Дмитра та небайдужі жителі громади.

Читайте також: Любив рідний край і віддав за нього життя: пам’яті Захисника з Покровська Дмитра Лисенка

Дмитро Лисенко – корінний покровчанин, відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу». Він працював у рідному місті, мріяв про розвиток громади та докладав до цього чимало зусиль.

«Влітку 2014-го, під час спроб тимчасової окупації міста, у Дмитра з’явилась ідея встановити українські прапори на високовольтних опорах, щоб ніхто не зміг їх зняти. Усе робив власним коштом, виставляв фото у соціальних мережах, також займався військовим волонтерством», – повідомляють у Покровській МВА.

У 2016 році він створив ГО «Патріоти українського Донбасу», яка об’єднала навколо себе патріотично налаштованих юнаків та дівчат.

Під час роботи в групі з декомунізації за ініціативи Дмитра Лисенка вулиця Дніпропетровська стала називатись вулицею Захисників України. Також за його ініціативи в Покровську було встановлено меморіальний комплекс Героям Небесної сотні.

У хлопця залишились батьки, маленька донечка та дружина, яка завжди підтримувала всі проєкти та ідеї Дмитра.

«Покровська МВА висловлює щирі співчуття рідним, близьким, побратимам та всім, хто знав Дмитра Лисенка. Розділяємо разом із вами цей страшний біль втрати та смутку», – йдеться в повідомленні міської адміністрації.

Вічна слава Герою!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024