Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У грудні минулого року на базі КП Муніципальна служба правопорядку була створена добровільна пожежно-рятувальна команда

donbass-today.com

У грудні минулого року на базі КП Муніципальна служба правопорядку була створена добровільна пожежно-рятувальна команда

У грудні минулого року на базі комунального підприємства «Муніципальна служба правопорядку» Покровська була створена добровільна пожежно-рятувальна команда. Її завдання – допомагати гасити пожежі та ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій в громаді. Для цього є все необхідне, зокрема спеціалізована техніка. Про це розповів начальник добровільної пожежно-рятувальної команди Віталій Рябов.

«З лютого по березень ми проходили навчання. Воно було проведено учбовим пунктом Дніпропетровської ДСНС», – розповів Віталій Рябов.

Читайте також: У Покровську завершила навчання добровільна пожежно-рятувальна команда

Учасники команди отримали посвідчення про проходження навчання за спеціальністю «Гасіння пожеж» і в квітні приступили до чергувань. В своїй роботі вони активно взаємодіють з підрозділами ДСНС.

«Від диспетчера ДСНС нам надходить виклик, і ми виїжджаємо на місце загоряння чи надзвичайної ситуації, де проводимо відповідні заходи. Так, сьогодні сталося загоряння побутового сміття в лісосмузі, яке було локалізовано нашим підрозділом», – розповів Віталій Рябов.

Добровільна пожежно-рятувальна команда наразі нараховує 16 осіб, які чергують за графіком. Зазвичай в наряді троє людей, за потреби залучають більше. У роботі застосовують техніку, яку надали волонтери. За словами Віталія Рябова, пожежні автомобілі вже зарекомендували себе як надійні та вправні.

Читайте також: Покровська громада отримала в подарунок пожежну машину з Німеччини

«У нас наразі вже два пожежні автомобілі, на яких ми працюємо і можемо допомагати Покровській громаді. Зараз ми працюємо на автоцистернах: одна ємністю 1 тонна води, інша – 2 тонни», – каже Віталій Рябов.

У планах – подальше навчання та поповнення пожежно-рятувальної команди фахівцями.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024