Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла

rusjev.com

Франція звинуватила Росію у залякуванні після виклику свого посла

Франція засудила виклик свого посла до МЗС РФ, заявивши, що Москва використовує «тактику залякування» через дипломатичні канали — заява Міністерстві закордонних справ Франції, повідомляє «

Європейська правда

»

Напередодні Росія викликала посла Франції в Москві напередодні, щоб засудити «провокаційну» політику Парижа.

Бурхливу реакцію РФ викликали заяви французького президента Емманюеля Макрона, який нещодавно поновив обговорення можливості введення іноземних військ в Україну.

«Франція відзначає, що дипломатичні канали вкотре були використані для маніпулювання інформацією та залякування», – йдеться в заяві французького МЗС.

Як наголосили у відомстві, російське МЗС «вкотре вдається до перекладання відповідальності», намагаючись звинуватити західні країни у погрозах на адресу Росії, тоді як сама РФ розв’язала загарбницьку війну проти України і продовжує здійснювати агресивні дії з метою дестабілізації європейських країн, зокрема, за допомогою кібератак та гібридних дій.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024