Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Бодібілдер Донеччини Андрій Грона – срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів

donbass-today.com

Бодібілдер Донеччини Андрій Грона – срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів

З 2 по 5 травня в іспанському місті Санта-Сусанна відбувся чемпіонат Європи з бодібілдингу та фітнесу серед дорослих, юніорів і майстрів, що зібрав понад 1200 учасників із 44 країн.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація

Від Донецької області в складі збірної України на змаганнях «менс фізик» виступив Андрій Грона, який представляє Маріуполь.

Серед юніорів 21-23 років у ростовій категорії до 174 см він виборов срібну нагороду. Маючи суддівську оцінку 13 балів, він обійшов спортсменів зі Словаччини, Бельгії, Румунії, Косово та Фінляндії, поступившись лише супернику з Туреччини, у активі якого 11 балів.

У ростовій категорії до 173 см серед чоловіків Андрій з результатом 18 балів посів 4 місце з-поміж 14 атлетів із 10 країн.

Бодібілдера Донеччини до чемпіонату Європи, який став для нього дебютним міжнародним турніром, підготували тренери Роман Губрій та Віталій Талавера.

Збірна команда України на змаганнях у Санта-Сусанні загалом здобула 45 медалей: 22 золотих, 15 срібних та 8 бронзових.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024