Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ЗСУ отримають прототипи артснарядів із дальністю 100 км

newssky.com.ua

ЗСУ отримають прототипи артснарядів із дальністю 100 км

Ілюстративне фото

Він наголосив, що зараз концерн зосереджений, зокрема, на виробництві артилерійських боєприпасів.

«Артилерія змінює правила», — зазначив він Rheinmetall, маючи на увазі війну РФ проти України.

Паппергер сказав, що цього року дюссельдорфська компанія поставить в Україну «сотні тисяч» боєприпасів — серед іншого, прототипи артилерійських снарядів із дальністю 100 км.

У січні 2024 року Rheinmetall розказав, що побудує новий завод із виробництва боєприпасів великого калібру, зокрема для України.

Також Rheinmetall планує протягом 2024 року запустити свій завод в Україні, а через пів року після запуску — виробити на ньому перший бронетранспортер Fuchs.

12 лютого Rheinmetall почав будувати новий завод боєприпасів Werk Niedersachsen у Німеччині. За планами, він почне працювати вже через рік, а за три роки вийде на планову потужність 200 000 артилерійських снарядів.

Читайте також на Newssky «Чехія анонсувала спільні із США військові навчання» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024