Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Розслідування завершено: посадовець у Миколаївщині спричинив збитки на 300 тис. грн

korabelov.info

Розслідування завершено: посадовець у Миколаївщині спричинив збитки на 300 тис. грн

Працівник одного з олійнопереробних заводів допустив викид в атмосферу понад 20 забруднюючих речовин. Слідчі та прокурори направили обвинувальний акт за забруднення атмосфери до суду для розгляду по суті. У ході розслідування, поліція Миколаєва повідомляє, що слідчі обласного управління встановили, що інженер з охорони праці на одному з олійнопереробних підприємств порушив спеціальні правила та не виконав законодавчі стандарти.

Внаслідок викиду забруднюючих речовин промислового походження з енергетичної котельні та жаровень у приземний шар атмосфери, створилася небезпека для навколишнього середовища та здоров’я людей через перевищення гранично допустимих концентрацій. Це призвело до шкоди навколишньому природньому середовищу та спричинило збитки державі на майже 300 тисяч гривень.

На даний час слідчі завершили досудове розслідування та передали до Миколаївської обласної спеціалізованої екологічної прокуратури обвинувальний акт за фактом забруднення атмосферного повітря – ч. 1 ст. 241 Кримінального кодексу України, який затвердили та скерували прокурори до суду для розгляду по суті.

Посадовцю може бути призначено до 3 років обмеження волі з позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю протягом цього самого строку або без такого.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
29 мая 2024