Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

До п’яти років увʼязнення: миколаївець предстане пред судом за виготовлення алкогольного фальсифікату

korabelov.info

До п’яти років увʼязнення: миколаївець предстане пред судом за виготовлення алкогольного фальсифікату

52-річному миколаївцю загрожує до п’яти років ув’язнення за виготовлення алкогольного фальсифікату задля подальшого збуту. Про це повідомляє 1 травня 2024 року відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління обласного главку поліції спільно зі оперативниками регіонального управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили та припинили злочину діяльність чоловіка.

У ході досудового розслідування встановлено, що влітку 2023 року зловмисник із корисливих мотивів незаконно придбав майже 160 літрів спиртовмісної речовини.

“Згодом миколаївець незаконно виготовив спиртовмісні напої – 325 літрів горілки та 50 літрів коньяку, які мав намір збувати.

Відповідно до висновків проведених експертиз спиртовмісні напої не відповідали вимогам діючого державного стандарту України та не були придатним до споживання”, – йдеться в повідомленні.

У лютому 2024 року за процесуального керівництва прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України.

Нині слідчі завершили досудове розслідування вказаного кримінального проводження. Прокурори затвердили та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:На Миколаївщині викрили фабрики з виробництва підробок брендового одягу та взуття

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024