Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Суд виніс вирок грабіжнику, який пограбував офіс у Миколаєві з револьвером

korabelov.info

Суд виніс вирок грабіжнику, який пограбував офіс у Миколаєві з револьвером

У Центральному районному суді м.Миколаєва постановлено вирок 34-річному мешканцю селища Коблеве, Березанського району, обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.187 КК України.

Згідно з опублікованим 26 квітня 2024 року на сторінці Центрального районного суду Миколаєва повідомленням, встановлено факт проникнення чоловіка в масці, яка була шапкою з прорізями для очей, до офісу на вулиці Севастопольській. Де він погрожував револьвером співробітницям, вимагаючи гроші та золоті вироби. Після передачі йому золотого ланцюжка та 150 гривень він спробував вийти з приміщення офісу але співробітники служби охорони його затримали.

Обвинувачений заперечував свою вину, стверджуючи, що не вчинив розбійний напад. За його словами, він просто пройшов по вулиці Севастопольській, коли до нього підійшли охоронці та затримали. Також він заперечував наявність пістолета у нього.

Водночас, його твердження про невизнання провини спростовано доказами, зібраними під час судового слідства, включаючи записи з камер відеоспостереження та інші досліджені матеріали.

Після розгляду справи суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 8 років з конфіскацією майна.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024