Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Викрав автомобіль й врізався на ньому в стіну: на Миколаївщині затримали молодика

korabelov.info

Викрав автомобіль й врізався на ньому в стіну: на Миколаївщині затримали молодика

Поліцейські в Миколаївській області затримали молодика за підозрою у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

24 квітня 2024 року до Первомайського райвідділу поліції звернувся місцевий мешканець із повідомленням про те, що викрали його Volkswagen Passat, про це повідомляє пресслужба райвідділу.

Поліцейські зʼясували, що напередодні ввечері заявник залишив авто біля багатоповерхівки, у якій мешкає, однак вранці виявив його за десятки метрів пошкодженим.

Вході слідчо-розшукових заходів, слідчі та оперуповноважені районного відділу поліції за участі фахівців кримінального аналізу обласного главку поліції встановили, що до скоєння вказаного злочину причетний 19-річний місцевий мешканець.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що напередодні вночі, проходячи повз багатоповерхівку та побачивши припарковані поблизу неї автівки, молодик вирішив заволодіти чужим майном.

“Скориставшись тим, що одна із машин була не зачинена і в замку запалення знаходився ключ, зловмисник завів двигун та, проїхавши декілька метрів і не впоравшись із керуванням, врізався в стіну будинку. Злякавшись бути викритим, він залишив автівку та втік з місця злочину”, – зазначають у поліції.

Зловмиснику була оголошена підозра за незаконне заволодіння транспортним засобом, що згідно з Кримінальним Кодексом України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років. Найближчим часом суд визначить запобіжний захід для підозрюваного.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024