Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Детонація невідомого пристрою: у Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

korabelov.info

Детонація невідомого пристрою: у Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

24 квітня 2024 року після 19:00 у Миколаєві пролунали звуки вибухів. Про це повідомили міський голова Олександр Сєнкевич та голова ОВА Віталій Кім зазначивши, що на місце події виїхали відповідні служби.

О 19:35 міський голова повідомив, що вибух не був пов’язаний з обстрілами:

“Вибух не пов’язаний з ворожим прильотом. На місці працюють аварійні служби. Будинки поруч не пошкоджено”, – йдеться в повідомленні.

Станом на 21:45 у пресслужбі ДСНС Миколаївської області зазначили, що стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повторна детонація. П’ятеро співробітників ДСНС постраждало, їм на місці надано першу допомогу.

“На місці першу допомогу їм надавали волонтери Миколаївського загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України та бригади швидкої медичної допомоги. Всіх постраждалих доставлено до лікарні. Вони отримують необхідну допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Бажаємо нашим незламним надзвичайникам найшвидшого одужання!

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024