Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Український ШІ-стартап Mantis Analytics приєднався до акселератора Alchemist і залучив $30 000 інвестицій

newssky.com.ua

Український ШІ-стартап Mantis Analytics приєднався до акселератора Alchemist і залучив $30 000 інвестицій

Ілюстративне фото

Максим Терещенко, генеральний директор Mantis Analytics:

«Ми лише третій український стартап, який потрапив до цього акселератора. Більш ніж половина стартапів Alchemist отримують вагомі раунди фінансування після демодня, і значна кількість випускників зробила екзити. Попри те що програма лише почалася, ми вражені рівнем спікерів і глибиною. Ми вирушаємо в цю складну подорож, очікуючи на серйозні, але корисні шість місяців».

Mantis Analytics є ШІ-платформою для детекції загроз у реальному часі та відповідей на них. Платформа аналізує великі масиви даних і допомагає компаніям у захисті їхніх активів і менеджменті ризиків. Стартап виник у 2022 році після повномасштабного вторгнення росії в Україну як волонтерська ініціатива, що пізніше трансформувалася в компанію.

Раніше в українську ШІ-платформу Mantis Analytics інвестувала венчурна фірма ZAS Ventures. Сума інвестицій склала $50 000.

Читайте також на Newssky «Німеччина закликає США поставити Україні хоча б одну систему Patriot» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024