Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Під заставу в 151 тисячу може вийти на волю водій, що п'яним збив 19-річну дівчину в Миколаєві

korabelov.info

Під заставу в 151 тисячу може вийти на волю водій, що п'яним збив 19-річну дівчину в Миколаєві

24 квітня 2024 року за клопотанням слідчих відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління обласного главку поліції та прокуратури, Центральний районний суд міста Миколаєва взяв під варту 27-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння в центрі міста скоїв наїзд на 19-річну пішохідку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Сьогодні, 24 квітня, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб з можливістю внесення застави у сумі 151 400 гривень“, – йдеться в повідомленні.

Подія сталася вночі 24 грудня 2023 року на пр. Центральному в районі Пушкінського кільця у Миколаєві. Тоді водій автомобіля MAZDA CX-7, не впоравшись із керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини, де врізався в дерево та скоїв наїзд на 19-річну дівчину-пішохода.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілу з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що за кермом транспортного засобу перебував саме 27-річний молодик. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 Кримінального Кодексу України.

За скоєний злочин чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до восьми років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024