Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українська компанія Ajax Systems випустила IP-камери з розпізнаванням обʼєктів за допомогою ШІ

newssky.com.ua

Українська компанія Ajax Systems випустила IP-камери з розпізнаванням обʼєктів за допомогою ШІ

Ілюстративне фото

Інтелектуальні камери TurrentCam, BulletCam та DomeCam Mini є універсальними. Вони добре працюють як усередині приміщень, так і зовні завдяки класу захисту IP65. Мають просте і безпечне налаштування завдяки безпарольній автентифікації. Камери можуть задовольнити різноманітні потреби у відеоспостереженні, тому що мають різні типи матриць і об’єктивів.

Використовується передова технологія потокового відео. Камери синхронізуються з подіями системи, тож користувачі мають швидкий доступ до відеоданих і можуть налаштовувати запис за сценаріями.

Ключові можливості:

Раніше dev.ua розповідав про інші новинки Ajax Systems серед яких: мережевий відеореєстратор Ajax NVR, бездротова сенсорна клавіатура KeyPad TouchScreen, розумні замки Yale та SIM-карти Ajax.

Читайте також на Newssky «Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська засуджує» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024