Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Запорізьку молодь запрошують на форум

mig.com.ua

Запорізьку молодь запрошують на форум

Департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради запрошує активних запоріжців приєднатися до Молодіжного форуму-2024.Цей захід стане унікальною платформою для висловлення своїх ідей, обговорення важливих питань та гарною можливістю долучитися до створення нового молодіжного центру та молодіжної ради. Він буде проводитися управлінням по роботі з молоддю та сім`єю департаменту спортру, сім`ї та молоді міської ради спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

На учасників Молодіжного форуму чекатимуть цікаві панельні дискусії з досвідченими спікерами з усієї України. Крім того, у невимушеній атмосфері у форматі «світового кафе» юнаки та дівчата зможуть поділитися своїм баченням сервісів, що будуть запущені на базі молодіжного центру.

Молодіжний форум 2024 відбудеться у четвер, 2 травня, о 13:00 у «Незламному хабі» ПК «Титан».

Долучитися до форуму можуть усі охочі. Участь у заході безкоштовна, але за попередньою реєстрацією за посиланням.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024