Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

В Одесі особам з інвалідністю забезпечують безбар’єрність (фото)

dilova.com.ua

В Одесі особам з інвалідністю забезпечують безбар’єрність (фото)

Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради продовжує роботу із забезпечення безбар`єрного середовища в місті.

17 квітня 2024 року в Одесі відбулося засідання постійної робочої групи із забезпечення безбар’єрності, де обговорювалися важливі питання пільгових перевезень у місті.

Ключові пункти наради:

1. Активне оновлення транспорту За останні чотири місяці міськими перевізниками було придбано нові спеціалізовані автобуси, включаючи:— автобус Ataman A092H6 (2023 р.в.),— 2 автобуси Богдан А092Н2,— 2 низькопідлогових автобуси великого класу марки VDL.

2. Доступність для всіх Зараз у місті працюють 27 автобусів, 65 тролейбусів та 33 трамваї, пристосовані для осіб з інвалідністю, що становить приблизно 75% всієї кількості спеціалізованого транспорту.

3. Розклад і доступність інформації Вся актуальна інформація про розклади низькопідлогових трамваїв і тролейбусів доступна на офіційному сайті КП «ОМЕТ» .

Департамент транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради працює для покращення транспортних послуг і забезпечення доступності для всіх категорій громадян, зокрема для осіб з обмеженими можливостями.

Безпека та комфорт є пріоритетом!

Департамент транспорта, связи и организации дорожного движения Одесского горсовета продолжает работу по обеспечению безбарьерной среды в городе.

17 апреля 2024 г. в Одессе состоялось заседание постоянной рабочей группы по обеспечению безбарьерности, где обсуждались важные вопросы льготных перевозок в городе.

Ключевые пункты совещания:

Департамент транспорта, связи и организации дорожного движения Одесского городского совета работает для улучшения транспортных услуг и доступности для всех категорий граждан, в частности для лиц с ограниченными возможностями.

Безопасность и комфорт – приоритет!

📗 Ділова Одеса Телеграм📘 Facebook📙 Сайт

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024