Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Слідство закрите: Миколаївський районний посадовець визнаний в розтраті коштів бюджету

korabelov.info

Слідство закрите: Миколаївський районний посадовець визнаний в розтраті коштів бюджету

Під час переддосудового розслідування слідчі з відділення поліції №7 Миколаївського району встановили, що голова комунального підприємства, яке обслуговує одну із сільських рад, протягом 2022 року укладав та підписував договори на закупівлю автотранспорту за завищеними цінами.

19 квітня 2024 року поліція Миколаївщини повідомляє, що виявлені дії голови комунального підприємства призвели до завдання збитків у розмірі 645 тисяч гривень. Ці кошти були призначені на закупівлю транспортних засобів для покращення житлово-комунальних послуг для мешканців сіл.

Нагадаємо, ми писали:Розтратив 432 тис. грн бюджету: керівнику комунального підприємства на Миколаївщині вручено підозру

У січні за керівництва Миколаївської окружної прокуратури слідчі оголосили посадовцю підозру у вчиненні злочину за статтею 191 частини 4 Кримінального кодексу України. Цей злочин включає в себе привласнення, розтрата або незаконне заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах і в умовах воєнного стану.

Наразі слідчі завершили переддосудове розслідування у зазначеній кримінальній справі. Прокурори схвалили та направили до суду обвинувальний акт для розгляду суті справи.

За цим кримінальним порушенням підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до 3 років.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024