Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Судитимуть посадовця, що незаконно роздавав землі лісового фонду у Миколаївщині

korabelov.info

Судитимуть посадовця, що незаконно роздавав землі лісового фонду у Миколаївщині

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо колишнього директора одного з лісогосподарських державних підприємств Миколаївської області. Його звинувачують у перевищенні службових повноважень, що призвело до серйозних наслідків для охоронюваних законом державних інтересів. (згідно з частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу України)

Під час розслідування було встановлено, що протягом 2017-2020 років посадовець, порушуючи свої службові повноваження, незаконно передавав земельні ділянки державного лісового фонду обсягом 450 га фермерським господарствам та місцевим підприємцям. Ці ділянки були призначені для лісорозведення, проте використовувалися для вирощування сільськогосподарських культур.

Діями посадовця, який передавав незаконно земельні ділянки державного лісового фонду для нецільового використання, було завдано матеріальних збитків на суму майже 45 млн грн державі.

Під час досудового розслідування цю справу вела слідча група Державного бюро розслідувань, що діє у Миколаєві, з оперативним супроводом від Служби безпеки України в Миколаївській області.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей