Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Запоріжжі розпочався сезон покосу трави

mig.com.ua

У Запоріжжі розпочався сезон покосу трави

Цього тижня комунальники розпочали сезон покосу трави на зелених зонах. Впродовж останніх трьох днів працівники КРБП «Зеленбуд» викошували газони по Хортицькому та Північному шосе, по вулицях Василя Сергієнка, Глісерній, Олександра Говорухи, Іванова, Демократичній, Серікова, по Парковому бульвару, у сквері по вулиці Шкільній та по проспекту Соборному. Про це розповіли у міськраді.

Крім того, «зеленбудівці» поливали квітники і зелені насадження у Вознесенівському районі, зокрема у парку Трудової Слави, доглядали за квітниками і зеленими насадженнями по вулиці Іванова та по бульвару Шевченка. Цього тижня продовжили роботи з догляду за деревами у Вознесенівському районі.

Також фахівці підприємства продовжили прибирати, навантажувати та вивозити опале листя, гілля та сміття в усіх районах міста.

Водночас працівники КП «Титан» викошували газони по Північному шосе. Обрізали дерева у парку Перемоги, впорядкували клумби у парках та скверах Заводського району. Продовжили наводити лад у сквері по бульвару Бельфорському. На Центральному пляжі відремонтували та пофарбували лавки та урни.

Також усували наслідки негоди на зеленій зоні у сквері «Скорботна мати» та прибрали зламані буревієм дерева і гілля у парку Енергетиків.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024

Другие новости

Больше новостей