Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Консорціум NJJ отримав дозвіл придбати Датагруп-Volia та хоче об’єднати його з Lifecell – чекають на рішення регулятора

newssky.com.ua

Консорціум NJJ отримав дозвіл придбати Датагруп-Volia та хоче об’єднати його з Lifecell – чекають на рішення регулятора

Ілюстративне фото

NJJ Holding заснована та повність належить Ксав’є Ніелю. Регуляторне схвалення на придбання Датагруп-Volia вони отримали ще у березні 2024 року.

96,13% акцій Volia знаходяться у власності фонду Horizon Capital, американсько-української інвестиційної компанії під керівництвом Олени Кошарної. Решта 3,87% належить генеральному директору Датагруп-Volia, Михайлу Шелембі. Раніше AIN.UA писав, як фонд Horizon Capital залучив $350 млн та вже інвестував у три українські компанії.

Тепер NJJ планують об’єднати Volia та Lifecell. Як тільки злиття схвалить регулятор, 100% зареєстрованих в Україні активів перейдуть у власність консорціуму.

Читайте також на Newssky «Безпекові угоди підписані вже з 9 державами» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей