Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Засідання Ради Україна-НАТО відбудеться 19 квітня: що обговорюватимуть

mig.com.ua

Засідання Ради Україна-НАТО відбудеться 19 квітня: що обговорюватимуть

19 квітня відбудеться засідання Ради Україна-НАТО, яке ініціював Президент України Володимир Зеленський на тлі останніх масованих російських атак по Україні.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції в Брюсселі 17 квітня після зустрічі з прем’єр-міністрами Нідерландів, Данії та Чехії

“Президент Зеленський просив провести засідання Ради Україна-НАТО, і ми проведемо засідання в п’ятницю. Воно відбудеться з президентом Зеленським, а потім з міністрами оборони НАТО, щоб вирішити нагальні потреби в більшій підтримці України, зокрема я очікую, що вони зосередяться на протиповітряній обороні, як ми це обговорили сьогодні, а також на додаткових артилерійських снарядах”, — сказав Єнс Столтенберг.

За словами топпосадовця, Рада Україна-НАТО відбудеться на рівні міністрів оборони для обговорення нагальних потреб у більшій підтримці України, зокрема систем ППО та артилерійських снарядів. У засіданні також візьме участь Володимир Зеленський.

armyinform.com.ua/2024/04/17/zasidannya-rady-ukrayina-nato-vidbudetsya-19-kvitnya-shho-obgovoryuvatymut/

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
3 мая 2024