Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Голівудська акторка українка Іванна Сахно відмовилася грати росіянку у Netflix і тепер буде платити компенсацію

newssky.com.ua

Голівудська акторка українка Іванна Сахно відмовилася грати росіянку у Netflix і тепер буде платити компенсацію

Іванна Сахно

«Для мене це навіть не питання. Є ж і моральні принципи», — зазначила Іванна Сахно в інтервʼю на ТСН.

За словами Іванни, її команда знає позицію акторки й одразу відповідає «ні» на пропозиції зіграти росіянку. Крім того, Іванна сказала, що зараз в Голівуді в принципі все менше репрезентують росію.

Вона розповіла, що ще під час COVID-19 її приєднали до серіалу Netflix, де вона повинна була зіграти роль американки, яка родом з Радянського Союзу. «Це повинна була бути одна з моїх великих ролей в серіалі Netflix, але зйомки не почались і проєкт закрився на ковід. І я зрозуміла, що я не можу грати людину навіть з Радянського Союзу, розірвала контракт, і тепер маю проблеми», — повідомила акторка.

Іванна не може говорити публічно, скільки винна компанії за розірвання контракту, але каже, що 50% оплати за наступну роботу, яку вона буде робити для Netflix, вона віддасть компанії.

Читайте також на Newssky «США продадуть Києву обладнання для HAWK на $138 млн» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024