Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Німеччина передала Україні нову партію військової допомоги

newssky.com.ua

Німеччина передала Україні нову партію військової допомоги

Ілюстративне фото

Зокрема, Німеччина передала одну гусеничну командну машину-всюдихід Warthog (попереднього разу було передано 9 таких машин).

Крім того, було передано 6 тисяч артилерійських боєприпасів калібру 155 мм.

Також було надано додаткову підтримку у сфері безпілотних систем і протидії їм: 16 розвідувальних БпЛА Vector та 30 розвідувальних БпЛА RQ-35 Heidrun, а також 30 комплектів засобів протидії БпЛА.

У новій партії допомоги також:

Нагадаємо, уряд Німеччини доручив збройовій компанії Rheinmetall поставити в Україну 20 додаткових бойових машин піхоти Marder.

Перед цим Німеччина оголосила, що підготувала новий пакет військової допомоги для України приблизною вартістю 500 млн євро.

Читайте також на Newssky «Єврокомісія пропонує використати 90% заморожених активів РФ на зброю для України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024