Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Міжнародні партнери виділили понад $700 млн на проєкти гуманітарного розмінування в Україні

newssky.com.ua

Міжнародні партнери виділили понад $700 млн на проєкти гуманітарного розмінування в Україні

Ілюстративне фото

Зазначається, що ключовими донорами України є США, Швейцарія, Норвегія, країни ЄС, Японія, Нідерланди, Німеччина та інші.

«Завдяки спільній роботі можливим є повернення земель до продуктивного використання, захист населення від впливу вибухонебезпечних предметів та посилення системи протимінної діяльності в Україні», — йдеться в повідомленні.

Загалом з великої війни вторгнення сталося 656 нещасних випадків, пов’язаних з мінами. Від підривів загинуло 296 цивільних, ще 665 отримали поранення.

Додається, що уряд лише посилюватиме координацію протимінної діяльності із міжнародною та фаховою спільнотою.

Також читайте: Україна не тільки розмінує землі, а й заробить на цьому. Як працюватиме новий ринок?

Нагадаємо:

Уряд спрямує понад 2 мільярди гривень на гуманітарне розмінування сільгоспземель і буде компенсувати 80% коштів за розмінування.

Читайте також на Newssky «Фінляндія вирішила не відкривати кордон з Росією» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей