Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Українські фінтех-стартапи можуть отримати до $20 000 на регіональному етапі Visa Everywhere Initiative

newssky.com.ua

Українські фінтех-стартапи можуть отримати до $20 000 на регіональному етапі Visa Everywhere Initiative

Ілюстративне фото

На регіональному етапі конкурсу учасники можуть отримати $20 000 за перше місце, або $10 000 — приз глядацьких симпатій. Окрім цього, переможцям надається доступ до мережі партнерів Visa у банківському, торговому, венчурному та державному секторах.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 6 травня. Відібрані фінтех-стартапи потраплять на наступний етап у регіоні Центральної та Східної Європи, Близького Сходу та Африки, який пройде у віртуальному форматі 17 липня.

Фінтех-стартап, що переможе на регіональному етапі, візьме участь у глобальному фіналі та позмагається із переможцями європейського, азійсько-тихоокеанського, латиноамериканського та північноамериканського відборів на конференції TechCrunch Disrupt у Сан-Франциско (США) 29 жовтня 2024 року.

Розглядають стартапи, які пропонують платіжні та торгові рішення для споживачів і компаній. У пріоритеті ті, що використовують такі технології:

Технології, що розвиваються:

Рух грошей:

Інструменти надання послуг (комерція та банкінг):

Необанки та посередники

Кредитування

Соціальні мережі, творці контенту та ігри:

Інші категорії 2024 року:

З моменту запуску VEI в 2015 році більш ніж 15 000 стартапів із понад 100 країн отримали фінансування на загальну суму понад $48 млрд.

Нігерійська компанія Drugstock, переможець VEI 2023, здобула головний грант VEI Global у розмірі $50 000, а також приз глядацьких симпатій у розмірі $10 000.

Читайте також на Newssky «Чи планує Вірменія вступати до НАТО: відповідь глави МЗС» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей