Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Литва передасть Україні енергообладнання для теплових електростанцій

newssky.com.ua

Литва передасть Україні енергообладнання для теплових електростанцій

Ілюстративне фото

«Очільник Міненерго ознайомив колегу з наслідками останніх російських атак на український енергосектор. В свою чергу, Дайнюс Крейвіс наголосив, що Литва готова підтримати Україну і передати устаткування, що допоможе провести відновлювальні та ремонтні роботи», — йдеться у повідомленні.

За результатами зустрічі сторони домовилися про візит групи українських енергетиків до Литви. Фахівці з державного та приватного секторів відвідають низку литовських енергетичних об’єктів, щоб верифікувати обладнання, яке буде передано Україні.

Читайте також: Чим Україні загрожують нові атаки на енергосистему. Топменеджер ДТЕК Дмитро Сахарук

Нагадаємо:

Після масштабних атак, які здійснила Росія 22 та 29 березня, Група ДТЕК втратила 80% своїх генеруючих потужностей.

Раніше гендиректор компанії Yasno заявляв, що внаслідок масованої атаки росіян на українську енергосистему 22 березня група ДТЕК втратила близько половини своїх генеруючих потужностей.

Читайте також на Newssky «Українка Юлія Кочетова стала переможницею World Press Photo» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей