Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Український застосунок «Навички воїна» дає змогу підготуватися до мобілізації за допомогою тестів та ігор

newssky.com.ua

Український застосунок «Навички воїна» дає змогу підготуватися до мобілізації за допомогою тестів та ігор

Ілюстративне фото

Мета проєкту — поліпшення знань серед цивільних насамперед, а також військових у майбутньому, популяризації таких знань, повідомляє «Мілітарний».

Застосунок «Навички воїна» містить велику кількість опитувань, тестів та інформації щодо військової справи.

Він пропонує матеріали на такі теми як:

Вивчений матеріал можна закріпити в іграх, які дадуть можливість краще засвоїти знання та перевірити себе. Розробник створює й оновлює «Навички воїна» власним коштом. В майбутньому він планує додати близько 200 навчальних відео на військову тематику та змагання в реальному часі між учасниками.

Для використання застосунку не потрібна реєстрація, точне місце перебування та доступ до медіафайлів і контактів. Він також не потребує інтернет-з’єднання й може функціонувати офлайн.

«Навички воїна» можна завантажити в App Store та Play Market.

Раніше dev.ua розповідав про віртуальний симулятор із тактичної медицини LifesaverSim, який проходить етап Beta-тестування і готується до релізу на смартфонах. Застосунок матиме premium-версію, але для українців розробники надаватимуть можливість отримати повний доступ за допомогою ідентифікації через «Дію».

Читайте також на Newssky «Чи планує Вірменія вступати до НАТО: відповідь глави МЗС» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей