Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Люксові бренди Swatch Group, Prada та Fendi масово закривають магазини в Росії

newssky.com.ua

Люксові бренди Swatch Group, Prada та Fendi масово закривають магазини в Росії

Ілюстративне фото

Про закриття трьох московських магазинів, йдеться у звіті Prada. Там також зазначається, що на початок 2024 року у бренду в Росії залишилося лише шість точок продажу.

Італійська Fendi відмовилася від оренди трьох приміщень у Москві. У компанії поки що діє контракт на оренду бутика в ЦУМі, але вона планує розірвати його з 1 серпня цього року.

Крім цього, у 2023 році Swatch Group (марки Breguet, Harry Winston, Omega та Rado) розірвала договори оренди 15 своїх магазинів у Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах. Згідно зі звітністю, у компанії залишилося 13 точок у Росії.

На таке рішення компаній вплинула заборона ЄС, що діє вже два роки, на експорт у Росію предметів розкоші дорожче 300 євро.

Також договори оренди приміщень під бутики почало розривати російське представництво Chanel. До початку війни у Chanel в Росії налічувалося 17 бутиків, в основному в Москві.

Читайте також на Newssky «Український OneNotary залучив $5 млн інвестицій та оголошує про партнерство з DocuSign» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024

Другие новости

Больше новостей