Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Санду обговорила зі спецпредставницею США роль Молдови у відбудові України

newssky.com.ua

Санду обговорила зі спецпредставницею США роль Молдови у відбудові України

Президентка Молдови Мая Санду

У заяві йдеться, що дискусія була зосереджена на ролі, яку Молдова може відіграти в процесі відновлення України.

В адміністрації Санду зазначили, що автомобільні та залізничні дороги на території Молдови можуть полегшити сполучення між Україною та Румунією та рештою Євросоюзу, стимулюючи регіональну торгівлю та нашу економіку.

Крім того, йдеться в заяві, Кишинів готовий приймати компанії, які беруть участь у відновленні України, щоб полегшити їхній доступ та подальші інвестиції в сусідню країну.

Посадовці також обговорили, як війна РФ против України вплинула на громадян та бізнес Молдови.

Раніше президентка Молдови Мая Санду закликала до більшої підтримки України, яка зараз бореться проти російської агресії.

Наприкінці лютого президент України Володимир Зеленський поговорив із Санду про спроби Росії дестабілізувати ситуацію в Придністров’ї.

Читайте також на Newssky «Греція готується до передачі Україні великої партії боєприпасів» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024